Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

u


 

Tekintsd meg bemutatkozó videóknak!Néhány visszajelzés azoktól, akik kaméleont vittek tőlünk


KATÁTÓL KAPTUK:

Kedves Béla!
Elnézést amiért csak most jelentkezem. A kis kaméleon, - mi Ignáciusznak neveztük el - jól van :)
Nagy kedvenc lett! Nem is értjük, miért nem lett hamarabb kaméleonunk....:)
Köszönjük:
A J. család

KATITÓL KAPTUK:

Jelentkezés!!!
Karácsony előtti nap érkezett hozzánk!
El vagyok képedve!!! Úgy működik a kis kaméleonunk, ahogy le van írva! Kisfiam Rangónak nevezte el.
Napi 10-15 tücsköt megeszik, ha még kér, akkor a terrárium ajtónál kapálózik. Elmegy inni a csobogóhoz, és ha napocska kell neki akkor meg a lámpához. Elképesztő! Működik!
Levedlett vasárnap!
Este kapálózik az ajtónál is ki akar jönni, azonnal sprintel a kezünkre és onnan nézelődik!
Csoda pofa!
A kisfiam fülén üldögélt az este!
Köszönöm!!!
G. K.

Sisakos kaméleon eladó

ADRIENNTŐL KAPTUK:

Gomezt 2013. szeptember 7-én hoztam el Tőled, akkor 2,5 hónaposan. Sajnos nem sokáig hívhattam Gomezkának, nagyon gyorsan megnőtt, aminek örültem is meg nem is. :) Sisakméretben és étvágyban veri az előző kamijaimat. :) Várjuk már nagyon az extra jó időt, hogy mehessünk ki a napra. Küldöm a kedvenc képemet róla. :)ZSANETTŐL KATUK:

Kedves Béla! Guzmao a kaméleon a nálunk töltött eddigi két hete alatt úgy látom jól érzi magát. Eszik, iszik, vedlett is, bejárja a terráriumot és a lakást is sokszor. Köszönjük szépen! Zsanett

EDINÁTÓL KAPTUK:

Kedves Béla!
Még nem volt időm írni eddig, de mindenképpen
szeretném megköszönni a karácsonyi kaméleont! Kancsi
kicsit félénk, de ügyes, falánk vadász. Sokat nőtt, vedlett is,
úgy tűnik,  jól érzi magát nálunk. Köszönök mindent!
B. Edina

MAGDITÓL KAPTUK:

Asmik érdekes, intelligens állat! Képzeld, takarò alá bùjva alszik esténként. A fiam rászoktatta, mivel esténként a tv-t nézve mindig kinyúlva aludt el az ő ágyában. Fujtatott, ha a terráriumba vitte aludni. Szereti, ha esténként a sisakját simogatja a fiam. Becsukja a szemét ilyenkor és bealszik. Tudja az időt, amikor hazaér, a terrárium ajtajában üldögél. Szinte az üveghez ér az orra!:) Ki -be jár ha nyitva az ajtaja. Az ablakpárkányra felkapaszkodva átmászik a ficusra és onnan lesi az utcát. Az orchideák a kedvencei, persze a pálcák miatt!:) Szóval, méltó a kis gyíkunk a híres operaénekes, Asmik Grigorien nevére. Köszönjük a gyíkocskát! :) Magdi

TAMÁSTÓL KAPTUK:Növöget. :)

ILDIKÓTÓL KAPTUK:

Kedves Béla!

Nagyon édes a kis kami, már vedlett is. Remélem ez így normális ... Jó étvágya van, bár egyszer megijedt tőlem a leopárdmintás felsőm miatt, és akkor elment az ehetnékje egy kis időre ;))) BÚÉK Önnek is!!!

MATYITÓL KAPTUK:

Szia Béla! Azért írok, hogy elmondjam, minden rendben van a kamival. :) Eszik, iszik mászkál, napozik :D Már a kézből etetés is megy :) Napi 1-2x kiveszem és mászkál a kezemen. IMÁDOM! :D Üdv Mátyás

TAMÁSTÓL KAPTUK:


Helló! Jelentem haza értünk rendben! Kapott 7 tücsit, meg is eszegette őket szépen, bár sajna lemaradtam róla :S! Különben egész nap mászkál, de olyen 4 fele már szerintem elfárad mert alszik :) Remélem rendben lesz és megnő szépen. Köszi még egyszer! Mellékelek 3 képet hogy lásd, hova került! Tamás voltam Veszprémből.MÁTÉTÓL KAPTUK:

Hali, berendeztük neki a helyét. Egyenlőre még melegszik, de vadászgatott is már :D nagyon örült neki A barátnőm. Köszi mégegyszer :D

TÜNDITŐL KAPTUK:

Szia! Nagyon szépen köszönöm a várva várt pici KAMIT. A gyerekek azonnal elnevezték Kamillának. Az első nap óta eszik-iszik és és minden rendben van vele .... nagyon örülünk neki:)

GYURESTŐL KAPTUK:

Épségben hazaértünk, ügyesen be is költözött Alfonz. Köszönjük!
GÁBORTÓL KAPTUK:

Megkaptam a kaméleont megérkezett, igen mozgékony teremtés, de inni még nem akar, csak eszik. :D Aranyosabb, mint gondoltam. Köszönöm szépen!

ZOLTÁNTÓL KAPTUK:

Megköszönném a segítségeteket a múlthéten beszerzett ki hüllővel kapcsolatba. Úgy tűnik, ügyesen levadássza a tücsköket, és nem veti meg a kukacokat sem. Éppen vedlik, ezért néha a levelek között kódorog. Gondolom a bőrét dörzsöli a levelekhez, hogy könnyebben megszabaduljon tőle. De teljesen ügyes, és nekem elégedettnek tűnik. Azt tapasztaltam, hogy a terrárium felső részét már belakta, ügyesen jön-megy a leveleken és az ágakon. Lejjebb nem nagyon merészkedik még. Ha nagyobb lesz, gondolom megnő majd a mozgástere is. Egyenlőre a nap nagy részét a középen kiálló két ágacskán tölti napozással. Este pedig 6 óra körül keres valami szimpatikus levelet lejjebb és lefixálja magát szundikáláshoz.

Még egyszer nagyon hálás vagyok a segítségetekért, igazán nagy örömünk van a kis jövevényben. Zoltán

ADRITÓL KAPTUK:

Szia!

Csak lejelentkezésképpen írok. Szeptember 7-én hoztam el Tőled Gomezt. (sisakos, 2,5 hónapos fiú)
Minden rendben van, már 2 nap múlva a kezemen kapaszkodva ivott fecskendőből, étvágya nagyon jó, ürítése rendben.
Vitaminpor és Calcimusc megy rendszeresen. Most vedlik éppen. :)

Nagyon jó arc! :) Üdv, Adri

FLÓRÁTÓL KAPTUK:

Flóra vagyok, a páromnak köszönhetően gazdagodott kis családunk Lunival és Alfival, a sisakos kami tesókkal. :) Nemrég jártunk nálad, elhoztunk egy második terkót is mert Alfi dominánsabb lett és elkezdte harapdálni a kislányunkat.
Azóta minden rendben, egészségesen, jól esznek-isznak, mozgékonyak, szeretnek kijönni és trónolni a vállunkon/hajunkban. :) Egyszóval, tündériek. Már mindketten háromszor vedlettek azóta, Alfi kicsit nagyobb is mint Luni. Igazság szerint csak meg szerettem volna köszönni neked, hogy ilyen kis csodákat kaptunk, minden ismerősünket elbűvölték! :)

IMRÉTŐL KAPTUK:


Kovács Imre vagyok, én hoztam el a múlt hét tőled egy kis sisakos nőstény kaméleont. :) Most mellékelnék pár képet is a levelemhez, így láthatod a körülményeket is. :) A kis kami elég mozgékony és kíváncsi, valamint meglepően higgadt és nagyétkü. A legelső napon nem kapott enni a kis tücskökből, de másnap már 14 darabbal zárta a reggelizést. Tegnap szöcskéket fogtam neki, 10 db-ot, és nem éltek túl sokáig ők sem. :) Ma pedig egy kis liszkukacos csoda lesz a menü. :) Egy szó mint száz úgy látom remekül érzi magát. Kedvenc ága is van már. Remélem mire eléri azt a kort, teljesen egészéges és erős utódokat tud majd nemzeni.

NÓRITÓL KAPTUK:

Kedves Béla! Még egyszer köszönök mindent! :) Amint haza értünk, berendeztük a terráriumot (már növényt is szereztünk bele) szóval nagyon jól nézki :) Kiwit (a kaméleon neve) dobozostul beraktam és megvártam, amíg teljesen kimászik. Félénken ugyan, de sikerült és egész vasárnap reggelig csak egy helyen, búsan üldögélt. Vasárnap már felfedező útra indult :D Tücsköket is evett és elég élénk volt. Hétfőn meg kipróbáltam, hogy eszik-e a kezemből és igen :D elvette a kezemből és nagyon boldog vagyok. :) Megpróbálkoztam azzal is hogy elérakom az ujjamat, de még nem ment rá, én meg nem erőltettem :) Ja és láttam inni. :D Úgyhogy még egyszer nagyon köszönöm :D

HAJNITÓL KAPTUK:

Szia!

Este elhoztuk tőled a kamit, egy órát utazott, de jól van, igaz, még csak ismerkedik a tereppel. Csak azért írunk, hogy a kicsi jó helyen lesz, majd írjuk a visszajelzéseket, hogy hogyan fejlődik. :)

Köszi a segítséget és a tanácsokat!

Üdv.,
Hajni & Csaba

ERIKÁTÓL KAPTUK:

Szia!

A tegnap elhozott Kami fiú nagyon jól van :) Tegnap csak ivott, de ma levadászott két tücsköt és egy muslincát is :) Sokat napozik és nagyon szelíd, rögtön mászik az ujjamra :)

Nagyon imádjuk. Köszönöm neked :)

Üdvözlettel: Erika

ANDREÁTÓL KAPTUK:

Szia! Szombaton hoztunk el Tőled 2 kis kamit a párommal, nagyon aranyosak, esznek szépen, és próbálom a szelidítést, minden nap kiveszem őket egy kicsit, hogy szokjanak, a fiú sokkal félősebb, az még néha hangokat is kiad mikor benyúlok érte!!:)

TÜNDITŐL KAPTUK:


"Szia Béla! Pár hete jártunk nálad és elhoztuk a kis Kamillát. Csak tudatlak, nagy boldogságnak örvend az óriási terráriumban.... imádom. Minden rendben van vele, ügyesen vadászik, nézelődik és úgy látom, nőtt is... Majd készítünk fotót róla... :) Üdv, R. Tündi"

MARCITÓL KAPTUK:

"Szia!
Gondoltam írok pár sort így 3 hónap elteltével a kaméleon állapotáról! Szépen fejlődik, 3 vedlésen van túl eddig. A napokban, gondolom a hidegebb idő miatti rosszabb közérzetből adódóan, kicsit sötétebb árnyalatra váltott, úgyhogy beizzítottam a másik a bUrát hogy melegebb legyen, és szemlátomást jobban lett, ismét szép, világos árnyalatokban pompázik. Ma először vette a bátorságot és magától rámászott a kezemre, szóval úgy nézki, kezd megtörni a jég kettőnk között!
Plusz mellékelek egy videót "Leninről", amin az első kézből való etetés látható, remélem tetszeni fog!


És köszönök még egyszer minden segítséget!
Üdv, Marci"